Rosita

Rosita banner

,,Rosita“ – aukštos kokybės laukinių menkių kepenėlių žuvų taukai

,,Rosita“ – tai norvegiškas prekinis ženklas, gaminantis menkių kepenėlių žuvų taukus iš laukinių menkių (Gadus morhua), tvariai sužvejotų tyruose Norvegijos vandenyse. Žuvų taukai išgaunami naudojant švelnų šaltos gavybos amatininkų metodą. Siekiant išsaugoti visus vitaminus, žuvų taukai yra valomi žemoje temperatūroje, naudojant patentuotą ekologišką procesą be cheminių medžiagų. ,,Rosita“ žuvų takai atitinka HACCP/GMP maisto standartus, jų grynumas patikrintas 3-čių šalių. Žuvų taukai turtingi dokozaheksaeno rūgšties (DHA), eikozapentaeno rūgšties (EPA), vitaminų D ir E, tinka vegetarams (100 % žuvies želatinos omega 3 kapsulės). DHA ir EPA yra trigliceridų formoje – lengviau pasisavinami. Žuvų taukų sudėtyje – retos maistingos medžiagos ir lipidai. Su natūraliais vitaminais D ir A. Siekiant išlaikyti aukštą žuvų taukų kokybę, maistingų medžiagų kiekis ir aliejų/taukų švarumas papildomai tikrinamas kiekvienoje partijoje, turi FOS sertifikatus.

,,Rosita“ žuvų taukų kokybės kontrolė

  •    Rosita žuvų taukai yra patikrinami lyderiaujančių Europos institutų ir atitinka griežčiausius Europos reikalavimus.
  •    Aliejuose yra patikrinta maistinė vertė, kokybė, sunkieji metalai, organiniai teršalai, oksidacinės medžiagos ir mikrobiologinis turinys.
  •    Rezultatus galima rasti čia.

„Rosita Real Foods™“ menkių kepenėlių aliejuje yra daug grynų omega riebalų, įskaitant omega 3, 4, 6, 7, 9 ir 11 riebalus. Jame ypač gausu ilgos grandinės omega-3 (EPA ir DHR), kurie taip pat žinomi kaip būtinieji riebalai. Šiuos riebalus mūsų organizmas pasigamina iš omega-3 linoleno rūgšties, kurią mes turėtume gauti su maistu. ,,Rosita“ žuvų taukuose nėra dažiklių, sojos ir konservantų.

Kas yra Omega-3 bei kokia jo nauda?

Omega-3 yra supermaistas – aliejus, žinomas dėl didelės naudos sveikatai. Nuo kovos su uždegimu ir autoimuninėmis ligomis iki sąnarių sveikatos gerinimo. Savo sveikata besirūpinantys vartotojai suvokia omega-3 svarbą palaikant optimalią fizinę ir psichinę sveikatą.

,,Rosita“ menkių kepenėlių taukuose esančios omega-3 gali turėti tam tikrą naudą sveikatai, pavyzdžiui:

  •       sustiprėjęs imunitetas
  •       užtikrinta smegenų ir nervų sistemos veikla
  •       reguliuojami uždegiminiai procesai
  •       sureguliuotas kraujo spaudimas ir krešėjimas
  •       užtikrinta hormonų veikla
  •       modifikuojama genų ekspresija
  •       palaikoma kaulų sveikata
  •       pagerėjusi miego kokybė
  •       teigiamas poveikis skaudantiems sąnariams, raumenims
  •       pagerėjusi psichinė sveikata ir našumas
  •       sumažėjęs aukštas cholesterolis

,,Rosita“ – aukštos kokybės laukinių menkių kepenėlių žuvų taukai

,,Rosita“ – tai norvegiškas prekinis ženklas, gaminantis menkių kepenėlių žuvų taukus iš laukinių menkių (Gadus morhua), tvariai sužvejotų tyruose Norvegijos vandenyse. Žuvų taukai išgaunami naudojant švelnų šaltos gavybos amatininkų metodą. Siekiant išsaugoti visus vitaminus, žuvų taukai yra valomi žemoje temperatūroje, naudojant patentuotą ekologišką procesą be cheminių medžiagų. ,,Rosita“ žuvų takai atitinka HACCP/GMP maisto standartus, jų grynumas patikrintas 3-čių šalių. Žuvų taukai turtingi dokozaheksaeno rūgšties (DHA), eikozapentaeno rūgšties (EPA), vitaminų D ir E, tinka vegetarams (100 % žuvies želatinos omega 3 kapsulės). DHA ir EPA yra trigliceridų formoje – lengviau pasisavinami. Žuvų taukų sudėtyje – retos maistingos medžiagos ir lipidai. Su natūraliais vitaminais D ir A. Siekiant išlaikyti aukštą žuvų taukų kokybę, maistingų medžiagų kiekis ir aliejų/taukų švarumas papildomai tikrinamas kiekvienoje partijoje, turi FOS sertifikatus.

,,Rosita“ žuvų taukų kokybės kontrolė

  •    Rosita žuvų taukai yra patikrinami lyderiaujančių Europos institutų ir atitinka griežčiausius Europos reikalavimus.
  •    Aliejuose yra patikrinta maistinė vertė, kokybė, sunkieji metalai, organiniai teršalai, oksidacinės medžiagos ir mikrobiologinis turinys.
  •    Rezultatus galima rasti čia.

„Rosita Real Foods™“ menkių kepenėlių aliejuje yra daug grynų omega riebalų, įskaitant omega 3, 4, 6, 7, 9 ir 11 riebalus. Jame ypač gausu ilgos grandinės omega-3 (EPA ir DHR), kurie taip pat žinomi kaip būtinieji riebalai. Šiuos riebalus mūsų organizmas pasigamina iš omega-3 linoleno rūgšties, kurią mes turėtume gauti su maistu. ,,Rosita“ žuvų taukuose nėra dažiklių, sojos ir konservantų.

Kas yra Omega-3 bei kokia jo nauda?

Omega-3 yra supermaistas – aliejus, žinomas dėl didelės naudos sveikatai. Nuo kovos su uždegimu ir autoimuninėmis ligomis iki sąnarių sveikatos gerinimo. Savo sveikata besirūpinantys vartotojai suvokia omega-3 svarbą palaikant optimalią fizinę ir psichinę sveikatą.

,,Rosita“ menkių kepenėlių taukuose esančios omega-3 gali turėti tam tikrą naudą sveikatai, pavyzdžiui:

  •       sustiprėjęs imunitetas
  •       užtikrinta smegenų ir nervų sistemos veikla
  •       reguliuojami uždegiminiai procesai
  •       sureguliuotas kraujo spaudimas ir krešėjimas
  •       užtikrinta hormonų veikla
  •       modifikuojama genų ekspresija
  •       palaikoma kaulų sveikata
  •       pagerėjusi miego kokybė
  •       teigiamas poveikis skaudantiems sąnariams, raumenims
  •       pagerėjusi psichinė sveikata ir našumas
  •       sumažėjęs aukštas cholesterolis
Pirkinių krepšelis